United Jubileumi nagykoncert fúvóskarral, vonóskarral és énekkarral, Müpa, december 1!


Müpa Széles Poszter

Gondoltad volna, hogy idén tizenöt éves a Hófehér Jaguár? Az ikonikus dal mellett a United zenekar jegyzi többek közt a Keserű méz, a Hárman párban, a Hajnalban még a Nap is más, a Nincs ősz, nincs tél és a Végső vallomás című slágereket… Elég csak rápillantani ezekre a címekre, és máris elkezdjük dúdolni a jól ismert dallamokat, melyek kitörölhetetlenül agyunkba vésődtek.

A csapat egyszeri, meg nem ismételhető koncerttel szeretné emlékezetessé tenni ezt a kerek évfordulót a nagyérdemű számára.

Pély Barna jellegzetes hangja mellett a United-slágerek fő jellegzetességét a háttérvokálok, a vonósok és a fúvósok hármasa adja. Ezen az esten ezeken a posztokon nyolc-nyolc vendégzenész foglal majd helyet, így a zenekar tagjaival együtt huszonnyolcan állnak majd a színpadon – ilyet azért ritkán látunk United-koncerten.

Természetesen felcsendül majd az összes nagy United-sláger, és számos egyéb saját szerzemény, a zenekartól már megszokott dinamikus, magas energiaszintű előadásmódban.

A United a szó legszorosabb értelmében véve professzionális zenekar, tagjai kizárólag zenével foglalkoznak: a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen diplomáztak, főiskolai tanárként oktatnak zenét, továbbá zeneszerzőként, zenei rendezőként vagy zenei producerként is rendszeresen segítenek más hazai előadóknak.

Az együttes felkészültsége és népszerű dalai minden bizonnyal garanciát jelentenek a magas szakmai színvonalú, monumentális, ám egyben önfeledten szórakoztató élményre.

Jegyek 2100-3900Ft-ig.
Jegyvásárlás, részletek:
https://www.mupa.hu/program/united-2015-12-01_20-00-bbnh#