Koncertszervezőknek


Műsortípusok

UNITED ELECTRO (30 vagy 45 perc)

3 zenekari tag a szinpadon. (Pély Barna: ének, Romhányi Áron: zongora, billentyűs hangszerek, Mits Gergő: basszusgitár). Minimális hangbeállást igénylő (5-8 perc), élő koncert. Ének, basszusgitár, szinpadi billentyű élő, csak a modern dob alap, illetve pár hangszer jön számitógépről, de az is a szinpadról van irányitva. Elhangzanak a közismert klasszikus United slágerek (Hófehér Jaguár, Hajnalban még a Nap is más, Végső Vallomás, Keserű méz, Nincs ősz, nincs tél, Hárman Párban, stb,), valamint pár ismert világsláger. Minden korosztálynak ajánlott.

UNITED NAGYKONCERT (90 – 100 perc)

Mind a négy zenekari taggal (Pély Barna: ének/gitár, Romhányi Áron: zongora, billentyűs hangszerek, Mits Gergő: basszusgitár, Potesz Balázs: dob.) Hangbeállás: 60perc. Élő koncert, elhangzanak a közismert klasszikus United slágerek (Hófehér Jaguár, Hajnalban még a Nap is más, Végső Vallomás, Keserű méz, Nincs ősz, nincs tél, Hárman Párban, stb.), valamint további saját dalok, és ismert világslágerek. Minden korosztálynak ajánlott. Technikai rider letölthető: united.hu/rider.jpg

UNITED NAGYKONCERT, plusz sztárvendég (90 – 120 perc)

Ugyanaz, mint a United nagykoncert, kiegészülve 5-6 dallal a végén, ahol a sztárvendég csatlakozik a zenekarhoz, és saját jól ismert slágereit énekli el.


united_riderUnited nagykoncertA zenekar teljes felállásának koncertje. Hangbeállás: 60perc. Klasszikus nagykoncert, elhangzanak a közismert klasszikus United slágerek (Hófehér Jaguár, Hajnalban még a Nap is más, Végső Vallomás, Keserű méz, Nincs ősz, nincs tél, Hárman Párban, stb.), valamint további saját dalok, és ismert világslágerek. Ez egy magas energiafokú, nagyon pörgős koncert, főként nagyszinpados koncerteken, szabadtéri koncerteken, fesztiválokon működik jól, illetve nagyobb klubokban. Minden korosztálynak ajánlott.

 

United Electro koncert

united_electro_riderzenekari tag a szinpadon. (Pély Barna: ének, Romhányi Áron: zongora, billentyűs hangszerek, Mits Gergő: basszusgitár). Minimális hangbeállást igénylő (5-8 perc), élő koncert. Ének, basszusgitár, szinpadi billentyű élő, csak a modern dob alap, illetve pár hangszer jön számitógépről, de az is a szinpadról van irányitva. Elhangzanak a közismert klasszikus United slágerek (Hófehér Jaguár, Hajnalban még a Nap is más, Végső Vallomás, Keserű méz, Nincs ősz, nincs tél, Hárman Párban, stb,), valamint pár ismert világsláger. Kifejezetten táncos, bulis jellegű műsor, nagyszinpados koncerteken és céges bulikon egyaránt jól működik. Minden korosztálynak ajánlott.